Done and done.

Varit hos tandläkaren, har ett besök kvar innan jag är klar! Skönt som tusan, synd bara att nästa tid de hade ledig var 15e JUNI… vafan nästan två månader, det är ju helt galet…

Bilen fick en efterkontroll, fixa lite lampor, däcken och handbromsen. Så det hade ju kunnat vara värre! Ska slänga på sommarsulorna nu innan jag åker in till mariestad ikväll för å köra POWER! Har inte gjort det sen i februari så det ska bli riktigt intressant och roligt! 🙂

Bilbesiktning…

Roligt det där. Hade tydligen bokat in både tandläkare och besiktning på samma dag och vid ungefär samma tid. Tur man har en snäll mor som kan åka och besiktiga åt mig.

Tyvärr såg jag precis innan hon skulle åka att mitt högra framdäck är helt blankslitet på utsidan! Inre halvan har jättemycket mönster, yttre har inget alls. Lär ju bli en stor fin anmärkning på det! Känns som om man borde kolla upp det där, måste ju vara någon sorts hjulinställning eller liknande.

Kommer bli en billig dag 😉

Det som stör mig mest är väl att jag såg det IDAG, hade jag sett det igår eller i helgen hade jag ju dragit på sommardäcken. gnngngngn!