Cissi!

Måste bara tacka Cissi så oerhört mycket för all peppning och hjälp jag har fått av henne de här 3 åren som jag jobba med att tappa kilon.

Hon kommer med idéer, peppar, lyssnar och gör det verkligen roligare att fortsätta med mitt uppdrag! Och hon hjälper mig med detta fast än hon har 20000 projekt igång med familj, pluggande, gymmande, jobbande, bakande, matlagande och ja allt vad hon sysslar med på dagarna. Jag är så galet tacksam!

Nu har vi satt upp mål som vi ska nå under nästkommande två månader. Jag ska tappa runt 9kg och hon ska tappa 3kg. Och sedan vi bestämde oss för detta så har hon skickat sms till mig varje dag med saker som jag ska tänka på och som jag ska göra. Fick t.ex. detta i Torsdags

Torsdag. Tänk extra mycket på vardagsmotionen idag – var kan du få till lite extra? Hur ser maten ut idag – var kan du göra smarta val?”

Eller i Onsdags

Onsdag. Knappa upp träningen idag, tryck upp pulsen och minns varför du älskar att träna! Byt ut minst två mjuka mackor mot knäcke- gärna med makrill

Jag blir så glad av sms’en och jag gör mitt absoluta bästa för att förbättra mitt sätt att äta och träna. Nog för att det kanske inte är 100% rätt än, men jag är en bra bit på väg!

Så tack Cissi, verkligen tack för att du är den du är och för att du orkar bry dig om och hjälpa mig i min viktnedgång! Utan dig hade det inte funkat alls faktiskt! TACK TACK TACK 🙂

En rätt go dag ändå…

Jag har jobbat, slappat, tränat, käkat och spelat kort. Inte fy skam!

Gick runt här hemma och hade lite trist efter att jag hade käkat… Fick då ett sms från Cissi med instruktioner om vad fredagen skulle innebära rent träningsmässigt…

“Fredag. Idag är det dags att göra ett nytt fungerande styrkeprogram . Satsa på minst 2 set för att hålla muskelsyntesen igång – dra hellre ner passet till 2ggr/v.”

Sagt och gjort, jag packade väskan och stack iväg till Mariestad igen och hoppade upp till gymmet. Gick runt och spanade in maskinerna lite och valde ut lite olika övningar för att köra igenom hela kroppen. Blev ett par övningar och allt tar väl ungefär 45 minuter att ta sig igenom. Vilket är ganska lagom ändå. Blir ungefär en timma med uppvärmningen också. Gick sådär idag dock då jag drogs med en lätt huvudvärk så jag ville inte ta i fullt ut. Men nu är schemat klart och bara att dra igång!

Det schemat jag hade innan var lite väl hårt för min smak. Jag tycker egentligen att det är skittråkigt att styrketräna… Men det bränner jääääkligt bra så jag måste tvinga mig dit och jobba med det. Men tänkte mer hålla det på en förbränning och underhållsnivå. Alltså inte bygga så mycket.