Ljudbok VS Musik i bil

Jag har lyssnat på ljudböcker i bilen väldigt länge nu. Mycket mycket ljudbok, lite lite musik.

Det är lugnt, skönt och härligt att lyssna på ljudbok när man åker bil. Det fördriver tiden men är inte så distraherande att man blir trafikfarlig. Eller jag blir inte det i alla fall. Men det är nog väldigt personligt. Lite som att vissa kan läsa böcker eller tidningar utan några som helst problem i ett rum som är fullt med folk som sitter och pratar, medan andra inte alls kan göra det då det pockar alldeles för mycket på ens uppmärksamhet.

Att lyssna på musik i bilen är otroligt härligt, jag har nog underskattat det den tiden nu när jag lyssnat på ljudbok. Det har faktiskt varit så att jag nästan blivit lite irriterad över att ha med andra i bilen för då har jag inte kunnat lyssna på ljudbok. Vilket är otroligt skevt.

Men å andra sidan är jag ganska försiktig när det gäller att spela musik eller ljudbok i bilen när jag har med passagerare. Jag vill inte påtvinga andra min musik, för det jag tycker är bra kanske de tycker är riktigt uselt. Så uselt att de sitter där i bilen och lider medan jag poppar loss som värsta galningen. Gäller att inte stöta sig!

Boken jag lyssnade på har i alla fall tagit slut nu och jag tänkte ta en liten bokpaus innan jag börjar lyssna på 6e och sista boken i serien. Så jag hade med mig mitt nya spinningpass och satte på det i bilen istället. Och jag blir så glad. SÅ GLAD av att lyssna på musik i bilen! Det är när jag kör bil, lyssnar på musik och sittdansar som jag verkligen kan gå loss! Jag rör mig oblygt till rytmerna i musiken och ser med största sannolikhet inte klok ut för folk som ser mig. Men när jag sitter i bilen, volymen är hög och jag poppar som tusan så bryr jag mig inte det minsta. Inte ett dugg bryr jag mig och det är så härligt! Det är ungefär som när jag ställer mig på ett dansgolv och fångas med i musiken. I’m in the ZONE.

I LOVE IT!