Förändringar i ens utseende

Jag tycker det är spännande hur olika man tycker att vissa förändringar är.

Jag stog framför spegeln här om veckan och funderade på att ta bort dedär två strängarna med skägg jag har från mustaschen ner till skägget. Så man liksom lösgör mustaschen och sen bara har skägg som sträcker sig runt hakan. Men jag struntade i det. Nu i onsdags dock så gjorde jag det. Jag tyckte det blev jätteskillnad och undrade hur detta skulle tas emot på jobbet på torsdagen. Så jag glider dit med min nya skäggfrisyr och jobbar på som vanligt. Ingen säger något. Inte ett ljud.

Jag blir tveksam, fundersam och nästan lite orolig… “Varför säger de inget? Är det så fult att ingen vågar säga något? Inte ens lämna en kommentar… Eller ser de det inte?” så gick mina tankar! Lite fånigt kanske men så var det!

Så mot slutet av fredagen så går jag fram till min syster och säger “titta på mig, ser du någon förändring?” Hon tittar länge och väl på mig och ser inget. Jag säger att jag har bytt skäggfrisyr, hon tittar vidare.. Sen efter många om och men så hittar hon vad jag har gjort. Men det satt långt in. Samma sak gällde 4 pers till jag frågade. När jag sedan sa att jag gått hela gårdagen sådan också så började de skratta och fattade inte hur de kunnat missa det!

Skäggfrisyr!

Skäggfrisyr!

Har tyvärr ingen bra jämförelsebild att lägga till. Ska dock försöka få skägget lite jämnare vid nästa rakning så det mer är som ett streck! Men det känns ändå lite underligt att ha en mustasch som hänger och slänger där uppe 😀

I has a PHONE!

Äntligen har jag min fina telefon tillbaka. Eller ja telefonen har jag ju alltid haft, men nu har jag äntligen fått ett sim-kort till den så att jag kan använda den! Den och mitt nummer! YAY. Fick det i fredags och det var då 11e dagen utan telefon. Ringde till kundtjänst igen, väntade 30 minuter och fick snacka med en snubbe. Han var trevlig och fixade kompensation åt mig. Så 400kr laddade han på kortet och det kände jag mig nöjd med! Så nu har jag telefonen fixad fram tills dess att jag åker. Skönt att slippa tänka på det 🙂

Tankade även på med Comviq poppis för 185kr så jag fick 5000 fria sms nu under en månad. Jävlar vad här ska sms’as! 😀