Träningsvärk! ÄNTLIGEN!

Jag har faktiskt längtat efter detta tro det eller ej. Men att ha träningsvärk är så jäkla najs, man har ont när man går omkring men man vet att man har det för att man verkligen har gjort lite nytta!

I fredags så vaknade jag ju upp i lägenheten för första gången och jag käkade lite frukost och begav mig iväg till arbetet. när jag väl var där så hände det inte så jättemycket, vi hade ett möte där vi alla skulle ge förslag för hur vi skulle öka antalet personer som vill åka till georgien och lära ut engelska till barn. Min idé var att sätta upp lappar på de olika vandrarhemmen som finns här i staden eftersom folk som bor på vandrarhem oftast gillar att åka iväg på lite äventyr… Idén mottogs bra och jag fick lappar att springa runt och sätta upp under de två sista timmarna på dagen. Vilket var riktigt najs då vädret var strålande!

Sedan så gick jag till gymmet för första gången på en månad för att vara med på lite spinning tänkte jag. Det är riktigt fräscht på gymmet måste jag säga! Och att de delar ut handdukar till en är ju bara superhärligt. Sedan så behöver man ju inte heller ta med sig tvål och schampo o.s.v. heller då även det ingår i priset… Behöver bara ha med träningskläderna i stort sett och det är ju inte fel det inte!

Spinningen i alla fall. Salen var lite mindre än jag trodde den skulle vara faktiskt, tror det var 23 cyklar eller så, vi kanske var 10 personer som var där och jag vet inte vad jag ska säga. Passet var mediokert och det var lite svårt att höra vad hon sa som hade passet. Sedan satt jag där och irriterade mig på folks teknik också… 😉 De hade en projektor som de visade etapper från Tour de France på samtidigt. Rätt roligt att ha en projektor i spinningsalen, man kan ju göra lite temacyklingar då! Men jag ska gå på ett par pass till så jag får en känsla av hur de andra instruktörerna är och sedan bestämma ett par pass jag ska gå på i veckan helt enkelt!

Sedan när jag var klar med spinningen hade jag för mig att det var något som hette PUMP på gång i gruppträningen, så jag gick dit för att hänga med på det också. Jag trodde att det skulle vara lite som Power eller Body Pump, och då kan man ju med lätthet köra i cykelskorna (som var de enda skorna jag hade med mig)… Jag hade fel… Gå ALDRIG på Pump med cykelskor, jag varnar er…

Passet var någon mix av lite allt möjligt, man använde sig utav stepbräda, skivstång med vikter samt hantlar. Hela passet började med uppvärmning då vi körde step i stort sett. Sedan blev det lite benböj med skivstången. Efter det så fick vi ta upp hantlarna och så blev det step med hantlar. Så man gjorde armrörelserna med hantlarna i händerna o.s.v. Det var skitjobbigt verkligen. Dock skyller jag på att jag var på spinning precis innan ;). Jag önskar att jag haft ett par andra skor på mig för då hade jag nog kunnat hänga med lite bättre, jag fick inte riktigt till studset i benen med cykelskorna, de har ju så jäkla hård sula. Men roligt var det och jag lär gå på det passet igen!

Flyttdagen D.

Torsdagen var ju ämnad att bli hektisk med tanke på att jag skulle komma hem sent på natten, upp för att checka ut och sen till jobbet. Jag förvarande på jobbet att jag kunde bli sen, kanske komma in vid 10tiden.

Nu blev det dock så att mitt huvud kände att vid 7 var en bra tid att gå upp! Även fast jag somnade runt 02.45. Vilket var bra på ett sätt då jag fick i mig frukost och packade allt och kom till jobbet bara 30 minuter senare än vanligt. Dock måste jag säga att det var otroligt jobbigt att släpa på väskorna hela vägen över stan till jobbet. För jag tänkte att jag tar med allt dit för att sedan på eftermiddagen efter jobbet dra till lägenheten! WEEE.

Under lunchen var jag uppe på VanArts, stället där bob pluggar… För tydligen hade dom ett erbjudande som var riktigt fördelaktigt, och eftersom jag kände nån som pluggade där fick jag också tillgång till det erbjudandet bara jag kom dit och fixade uppskrivningen där :). Så jag gick dit vid lunchen och fixade det. 75$ i månaden, ingen bindningstid och ingen inskrivningsavgift.. vilket är sjukt mycket bättre än 700kr i månaden, det är mer 550kr. Efter det blev det lite lunch och tillbaka till jobbet.

När jag väl slutat så tog jag tåget till Marine Drive och gick till lägenheten, knackade på och tydligen var ingen hemma! Så jag fick sätta mig utanför dörren och vänta på att min rumskompis skulle komma hem helt enkelt, som tur var så dröjde det inte mer än 30 minuter eller så. Och då var det klart… Lägenheten är inflyttad. Och påsen med IKEAgrejer var intaget så det första jag gjorde var att bädda sängen, hänga upp alla kläder och sen tog jag det jääävligt lugnt 🙂

Jag sov gott den natten. Oh yes!

Ett liv i en bubbla

Det kan vara så att jag, med tanke på att jag inte går och på lokal så ofta, har hamnat i någon sorts bubbla. Eller så är det bara så att droger är väldigt mycket mer poppis i storstäder. Vilket inte är så konstigt iofs. Dessutom så ser jag nog ut som antingen en knarklangare eller en knarkanvändare.

När jag och Jason var på Fabric i London så studdsade det ju fram en snubbe till mig och frågade glatt om jag “WANNA BUY PILLS MATE?!” Jag tackade vänligt men bestämt nej genom att dropkicka honom i bröstet och skrika “SMAKARÅÅÅÅÅÅÅÅÅ”… Eller nej vänta det gjorde jag inte, men jag skakade på huvudet skrek NO och dansade vidare glad i hågen.

I onsdags när jag var ute för att lyssna på lite DJ Timeline och Markus Schultz. Tyvärr så kom ju inte personen som jag verkligen ville höra. DJ Sharam… Han fastnade vid gränsen med visum och sånt härj tydligen. Nog för att det var trist och så, men det blev en bra kväll i alla fall måste jag säga. Jag kom dit vid 21-snåret, nån lokal dj stog och snurrade lite skivor, musiken var väl sådär men inget speciellt direkt så jag satt mest och tittade på folk. Sedan drog DJ Timeline igång och spela och då blev det lite mer drag i grejerna. Vilket ledde till att dansgolvet snart hade ett par dansande medlemmar varav jag var en av dom. Så blev jag dansandes där tills jag gick hem vid 02.30 :).

Justja, knark! När jag stog och dansade som bäst så vänder jag mig om för att kolla in publiken lite, alltså alla andra som också stog där och dansade. Då får jag syn på en snubbe i en blå tshirt där det står “FIRE RESCUE” på ryggen, han står med en liten påse med vitt pulver i och häller upp det på sidan av handen och en annan kille drar in det i näsan. Så jag bara “AND WHAT DO YOU THINK THAT YOU ARE DOING?!” Och Karateslog dom båda två på nacken så de stendog sen skrek jag även “SMAAAAKARÅÅÅÅÅÅÅÅ”… Eller nej, jag blev mest chockad och fortsatte att dansa. Tidigare på kvällen var det en annan snubbe som kom fram till mig och frågade om jag hade något att sälja… Ja ja säger då det.. folk.

MEN Jag hade roligt och jag hoppas det blir lite fler sådana event. Funderade på att gå dit på söndag igen men jag vet inte riktigt, Rusko kommer dit och spelar men det kostar typ 300 spänn i inträde och jag vet inte om jag tycker att det är värt det… Får suga på karamellen lite, måste ju spara pengar också!

Nej nu är klockan fan 02 här och det är dags för mig att sova. God natt 🙂