Spinning och mat

I tisdags så drog jag mig iväg till gymmet för att vara med på ett spinningpass. Det hette ENDURANCE och det var DAVE som skulle vara instruktör. Eftersom jag har haft 2 dåliga erfarenheter av spinning på gymmet och 1 bra så höll jag tummarna för att detta också skulle vara ett bra pass. Och mina förhoppningar besannades verkligen! Det var ett riktigt bra pass och det enda jag kan “klaga” på är väl att även han bad en att knäppa loss ena foten och bara trampa med ena benet under 3 minuter med lite motståndsökningar o.s..v Men men om man bortser från det så var det sjukt bra!

Jag stannade kvar efter och snackade lite med honom och sa att det var ett av de bättre passen jag varit på och vi började prata lite instruerande och jag berättade hur vi körde i Sverige och på vilket sätt det skilde sig och inte, samt att jag var instruktör där. Så det var trevligt, det är han som kör nu på lördag också så jag tänkte faktiskt dra dit och köra en sväng! Han sa även att det var några stycken som brukade samlas efter spinningen på tisdagen för att gå ut och ta en öl, han undrade om jag ville hänga med. Men tyvärr hade jag annat på schemat i tisdags men sa att jag gärna hängde med nästa tisdag! Så det ska bli kul.

Det var dags att laga mat idag eftersom mina matlådor på något magiskt sätt har tagit slut! Så jag gick in till affären och vandrade runt för att hitta på något att laga till… Det blev inte köttfärsås och spagetti denna gång! Men nästan, det blev chili con carne och ris ;). Men den blev riktigt god måste jag säga! Jag hade i nötfärs, bönor i tomatsås, krossade tomater kryddade med vitlök, oregano, basilika, salt, peppar, cayennepeppar, massor med chilikrydda, paprika och lök. Blev smarrigt så in i norden så nu väntar 4 matlådor i frysen/kylen på att bli uppätna, NOMNOMNOM, eller ha inte själva lådorna då utan maten i lådorna.

Jobb och helg!

Inte för jag vet vad som händer i helgen men tydligen så ska man ju vara lycklig över att helgen kommer så då är jag det! Iofs så är jag lite glad att det blir helg nu när jag har köpt mig en kamera! Jag kanske skulle ta en ny sväng runt hela stan och ta lite bättre bilder och förgylla bloggen med? Jag får se hur det blir med det helt enkelt!

Jag satt och ringde runt till folk på jobbet idag som hade lite grejer kvar att lämna in innan vi kunde skicka iväg deras ansökningar. Efter ett ganska långt samtal där en kvinna ställde massa frågor och jag faktiskt svarade på alla helt själv utan att behöva be om assistans från någon av mina kollegor så fick jag positiv respons av min SUPERVISOR, “Great Henrik! It sounds like you actually know what you are talking about!” Och det värmde ju! Men det var väl ganska väntat efter att ha svarat på en mängd frågor och frågar mina kollegor oändligt massa frågor om diverse saker!  Jag börjar smälta in mer och mer!

Nästa fredag, den 22a, är det någon form av Halloweengrej på jobbet så alla ska klä ut sig, jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska vara än men jag har ju en grej som ligger och ruvar vilket kan bli riktigt bra om det görs korrekt! Jag måste bara hitta nån affär där jag kan köpa rätt saker för uppgiften! DET kanske vore ett projekt för helgen! Fasen så bra!