Ett ufo.

Hur fan flyger ett ufo?

Är det inte så att man måste veta hur ett UFO flyger för att man ska kunna säkerställa att det faktiskt är ett UFO som man ser där uppe i skyn? Är det inte själva flygmönstret som gör det till ett UFO och inte ett flygplan? Eller är det mer formen på själva farkosten som avgör om det är från denna jord eller från någon annan planet. För om något flyger som ett flygplan men råkar ha någon annan form så är det väl större chans att någon flygplanstillverkare eller liknande bara kommit på någon ny modell av sina flygplan. Ett flygplan i ett nytt chassi. Om det däremot är något som ser ut som ett flygplan men som rör sig helt i motsatt till vad ett flygplan ska kunna göra… Då blir det hela mer suspekt och utomjordiskt. Jag tror att jag avgör vad som är ett UFO på hur farkosten flyger och inte hur den ser ut.

Slutsats: Inget UFO

“Nej ni kan vara lugna, det är inget UFO, bara något nytt sorts flygplan”

Barnen tittade på henne med stora ögon. Hon tittade tillbaka och såg hur besvikna de blev, de ville verkligen att det skulle vara ett UFO, att de äntligen kommit hit. Hon ändrade sig.

“Eller vänta, det var ett UFO tror jag bestämt, ni såg väl hur blankt och fint det var?”

Barnens ögon började glöda av intresse och lycka, det var verkligen ett UFO de hade sett.

David: “WOW! Vad häftigt med ett UFO!”
Jesper: “Ja såg ni den bara WRoooooooooooom och åkte in bakom molnen!”
Olle: “Jag såg den först! Den blänkte jättehäftigt”

Hon log, “Ja det var verkligen en galen syn”, ibland måste man låta barnasinnet sitta kvar oavsett om all logik talar emot det. Barnen kommer prata om detta länge, och det gör sig väldigt bra som teckningsuppgift när de väl är tillbaka på skolan.

För det var väl inget UFO, eller?

Helgen tamefan.

Helgen har varit rätt så lugn måste jag säga. Men med det sagt kan jag väl även tillägga att den har varit trevlig och givande samtidigt. Så en helt okej upplevelse helt enkelt.

Fredagen spenderades med att bara chilla, ta det piano och handla lite. Det var på lördagen som skit skulle hända. Vad skulle hända? Många saker!

1. Jag skulle till en PUB med Conor och titta på när Irland fick stryk av New Zealand i Rugby. Så blev inte fallet dock för det flyttade på sig och jag vetetusan, egentligen var det meningen vi skulle vara vid puben vid 10 på morgonen, men det stämde inte och sedan ringde han mig vid 13.15 och sa att matchen började 13.30 på en annan pub. men då hade jag redan dragit iväg och gjort annat så jag hängde inte med och kollade på Rubgy, får ta det en annan dag helt enkelt.

2. Jag hängde med Thomas, Eleonor och Johan till COSCOTs, vilket är en affär där man säljer grejer i stora förpackningar. Eller ja, stort antal saker. Så istället för att köpa säg 500gram köttfärs så finns det bara köttfärs i 3.5kgsförpackningar. Där handlade vi massa saker och lämnade glada i hågen.

3. TACOFROSSA. Efter att vi handlat på superaffären drog vi hem till Johan där det vankades Tacos deluxe. Conor kom också dit men Eleonor stannade hemma. Så det var jag, Thomas, Johan och Conor. Vi åt och kollade på Avatar och snackade skit, en trevlig kväll helt enkelt!

Ja det var väl min helg! Söndagen är ju inte slut än men jag lagade lite mat och tog det mest lugnt! Sitter just nu och hänger med Johan i hans skola. Mest för att jag ville komma ut från  lägenheten lite idag och för att det är trevligt förstås!

Ska väl dra hemmåt om nån timma kanske. TA TA!