Lördagshäng, Guetta och Ultimate!

Jag var iväg på en spelning i söndags, David Guetta var i stan och jag hade köpt mig en biljett för mina surt förvärvade slantar! 550kronor kostade den ungefär och det var det helt klart värt. Inte nog med att David Guetta spelade så var Avicii en av de som var förakterna. Och Avicii är en DJ som jag tycker är riktigt bra också.

En galet rolig kväll och som jag skrev till en kompis, som sedan översatte det till mer direkt och awesome engelska när jag förklarade att det fan är bra grejer som spelas när man känner att tyget i byxorna börjar röra på sig av basgången… “My pants are vibrating!..This must be good!”

Här är en liten kortis från kvällen!

David Guetta är mycket bättre live än vad han är på skiva enligt mig. Kanske för att han jobbade upp mycket mer House i sin liveset än vad han gör på sina släpp :). Och som jag skrivit i ett par andra inlägg så är jag faktiskt fortfarande lite förvånad över hur öppet det är med droger runt häromkring, under spelningen så luktade det gräs titt som tätt och precis i början kom det fram en tjej till mig och min polare och frågade om vi hade LSD eller Extacy att sälja. Så vi sålde henne lite sockerpiller för 200 dollar och tjänade en hacka! Eller nej.. nej det gjorde vi inte men förvånad blev jag iaf!

Sedan så var jag då iväg på Ultimate idag igen och det var också trevligt. Jag börjar förstå mer hur flytet i spelet fungerar och lite mer exakt vad jag ska göra och hur jag ska göra för att lura iväg mina motståndare. Jag gjorde inget poäng idag dock, jag fångade en disk riiiktigt nära målområdet, men det fick bli en pass till en medspelare istället som gjorde poängen. Det är jag och Henrik Sedin, Assistkungarna 😉

Allt som allt en mycket lyckad helg! På lördagen var jag dessutom ute och käkade med Johan och Steff, vi tog Mongolen igen och det var lika gott som vanligt. Satt där och frossade i oss mat och pratade om ditt och datt för att sedan fortsätta konversationerna på ett café inte så långt därifrån. Riktigt mysig lördag :). Lite trist att alla caféer runt om i staden här är stora kedjor bara, man saknar den där småcafékänslan lite!

Nu, dags för dusch sen säng! natti 😀