Det här med att köpa bil.

Tror inte att jag nämnt det här än, jag har bytt bil. Jag tröttnade på “Buppen” och bestämde mig för att göra en uppgradering. Vi får se hur länge uppgraderingen kommer att gälla. Planen är att behålla bilen till våren och sedan göra en utvärdering över hurvida det är värt att ha kvar den med tanke på kostnaderna som den tillför.

Själva bilköpet blev ett impulsköp. Min bror hade hämtat upp “Buppen” från verkstaden och kört in den till mig, när jag skulle köra hem honom så sa jag “Vi ska inte åka och kolla om det finns någon bil?” Klart att han tyckte det. Kom till en bilhandlare och såg ögonstenen där den stog i all sin “glans” och ropade på mig. Nästa dag var den min. Saab 93. Jag har haft SAAB som favoritbil sedan den nya modellen kom i början av 00-talet. Jag och Simon åkte ut och provkörde dom och hade oss, så min inre 20åring blev väldigt glad över inköpet. 29åringen som faktiskt köpte den funderade på om det verkligen var nödvändigt men tyckte ändå att det var riktigt skönt 🙂

Kan väl även tillägga att det, efter att jag införskaffat min kombi, så gick det troll i mina vänner och två av dem också skaffade kombis. Jag kallar mig en trendsättare!

Se Andras Avundsjuka Blickar

Se Andras Avundsjuka Blickar