Detta kanske låter konstigt.

Det är lite spännande att sitta och titta igenom gamla saker man har skrivit. Jag läste precis några av de små korta historier jag skrivit och lagt upp här på bloggen och jag kände knappt igen dom. Att man kan förtränga det så pass att en text kan verka vara skriven av någon annan även fast man vet att den inte är det.

Jag måste börja skriva mer.

Dock brukar mina uttalanden om att jag ska skriva mer oftast vända åt andra hållet. Att jag skriver mindre.

Låt oss se om detta stämmer även denna gång.

Över och ut!

Börjar arta sig.

Detta är tredje morgonen i rad som jag är ute och springer före frukost. Det har blivit korta rundor på 2.4 km. Men det känns riktigt skönt att ha det gjort oavsett längd på passen. Har faktiskt småfunderingar på att kliva upp ur sängen 30 minuter tidigare varje morgon och köra den rundan.

Nästa vecka blir det till att anteckna lite mer vad jag stoppar i mig o.s.v. Så jag kan identifiera de dåliga beteendena som jag vill bli av med. En av de grejerna gjorde jag dock igår, jag åt för mycket när vi käkade tacos. Det jag gjort bra denna helg är att jag hållit mig undan från socker så långt det bara går. Inga kakor, varm choklad eller bakverk. Lösgodis har jag slutat med sedan länge.

Upp till kamp kamrater!