Med ljuv musik i mina öron

First Aid Kit spelas ur mina högtalare just nu, fin musik att smälta maten till. Maten inmundigades tillsammans med Erik och Lotta och deras Historieätande, även det mycket behagligt. Även om deras mat var lite mer speciellt än det jag svängde ihop.

Men som sagt, maten blev helt okej, över förväntan skulle jag säga.

Jag hittade som sagt ett torskblock i frysen som legat där sen kriget, så jag slängde i det i en form och täckte hela fisken med nån sorts röra jag vevade ihop med creme fraiche, chilisås, salt, peppar och lite citronsaft… Tyckte själv att det lät lite tveksamt men en tar vad en har så att säga!

Resultatet blev ätbart och som sagt, över förväntan, så det är bara att le och se glad ut just nu.

Just nu funderar jag på om det faktiskt är dags att kolla in Oceans 13. Jag tror nästan det!

Fridens liljor.

PS.

Jag antar att ingen har missat First Aid Kit, men ifall att ni gjort det så…

DS.

Detta kan gå hur som helst.

Har som sagt chillaxat och tvättat denna dag av Lör. När tvätten var klar vid 12snåret så hoppade jag på min kära järnhäst och tog mig bort till Billingehov där min äldsta brorson spelade hockey. Mysigt att sitta där och se när de härjar runt på isen, matchen jag såg slutade 5-5 och brorsonen gjorde ett av målen, bra jobb där!

Grejen är dock att när jag sätter mig på en cykel så är det allt eller inget, det finns inga mellanting här. Antingen cyklar jag eller så cyklar jag inte, 200km/h är det enda som gäller. Idag var första dagen på rätt länge jag kände att förkylningen var på väg bort istället för något annat, vilket gjorde att cykelturen kanske kom i precis fel tillfälle, backe upp och backe ner var det full fart. Hade ett bra flås när jag kom hem, men jag tänker att ibland så behövs det något sådant för att fördriva resten av förkylningen. Antingen det eller så kommer den komma tillbaka med full kraft.

Kommer hem i alla fall, känner att jag är hungrig som en VARG, hade inget direkt spännande upptinat från frysen och kylen var relativt tom… Så jag bestämde mig för att göra ett litet experiment med ett torskblock jag hittade.

Detta kan gå precis hur som helst.

Jag kommer återkomma senare med mer information i ärendet.

Fridens.

Lördagsmorgon – Let’s pump it up!

Gick som vanligt upp i svinottan denna Lördag. Ibland försöker jag somna om och ta det lugnt men jag har sedan länge insett att det inte riktigt är min melodi. Däremot så är jag bra mer morgontrött nu än jag var förr, har ingen riktigt koll på vad det beror på men det reder säkert ut sig tids nog!

Orsaken till en tidig uppgång idag var bokad tvättid i stortvättstugan, det var helt enkelt dags att tvätta lite större grejer, sängkläder o.s.v. Så hur roar en sig såhär på morgonkvisten medan tvättarna står som spön i backen? Jo det ska jag berätta, en tar och PUMP IT UP, rent musikaliskt alltså. Vet inte riktigt hur populärt det är hos grannarna men än har jag inte blivit vräkt och det ser jag som ett gott tecken.

Just denna dag har jag återupptäckt den Svenska Björnstammen. De släppte en skiva i April förra året och den lyssnade jag sönder under nån månad eller två. Efter det har jag inte lyssnat något på dom så det var dags nu.

Där har vi en låt som jag tycker är så otroligt vacker, kan aldrig låta bli att sjunga med när “Lilla fågel flyg för ditt liv, ingen här vill se dig störta..”  drar igång. Den är lite melankolisk kanske men I LIKE, sedan vet jag väl inte om den är s mycket PUMP IT UP om en tänker på ren fart och fläkt.

En låt som däremot är lite mer PUMP IT UP, förutom den med Technotronic är denna låt.

Hittade den i Armin Van Buurens “A State of Trance 2014” på Spotify och blev helt kär. Vill ni komma bort från stekarhousestandarden som hållit i nu ett par år så tycker jag att denna Trance-dänga är något för er! Känn melodin, gunget och droppet! UNTZUNTZUNTZ.

Tata!

Svenska eller Engelska.

Känner inte riktigt att jag vill skriva allt på Engelska faktiskt, kommer nog bli en liten härlig blandning med inlägg på Svenska och inlägg på Engelska. Lite omväxling förnöjer så att säga.

Sedan så måste jag erkänna att det inte bara är Engelska jag behöver öva på att skriva. Inte direkt att jag sitter här och skriver romaner på dagarna, men jag kanske borde? :O