Långpromenader

Vad är det egentligen som räknas med en långpromenad? Är det en fråga om hur länge en är ute och går eller är det distansen som räknas? Any old how så tog jag en så kallad långpromenad här om dagen men bestämde mig för att gå lite WILD AND CRAZY.

HUR DÅ?! tänker ni nu.
Gick han promenaden utan skor?
Var han naken?
Hoppade han på ett ben?
Kröp han?
Gick han på händer?
Tog han på sig en björndräkt?
Sjöng han hela vägen?

Tyvärr måste jag göra er besvikna då det inte var något av det ovanstående. Det som var riktigt wild and crazy just denna gång var avsaknaden av musik/ljudbok/podcast i mina öron. Ibland är det skönt att inte ha något annat i öronen än just ljuden som är runt omkring. Och jag tror bannemig att det hjälpte mig att tänka lite också, det är många saker som hinner svarva runt inne i skallen när inget annat pockar på uppmärksamheten.

Kommer nog att fortsätta med detta ett tag till tror jag, sedan kommer det att bli sjukt härligt att börja dra runt med musik i öronen igen. En vet aldrig vad en har förrän en blivit av med det så att säga!

Fridens.

Planering är allt som krävs

Planering och pengar…

Det är resor på gång igen, som vanligt är jag sjukt sugen på att hälsa på i Kanda en sväng. Samtidigt så verkar det vara bröllopsdags i Japan frammåt höstkanten.

What to do, what to do.

Kanada på tidig sommar – Japan på hösten?

Kanada och sedan direkt till Japan för en blixtvisit och sedan hem?

Kanada nästa år och åka till Japan?

Kanada i år och skippa Japan?

Vad gött det vore med oändligt med pengar, då hade detta inte varit något att fundera på ens. Jag får ta och räkna på det lite mer helt enkelt…

Fridens liljor.