Löprunda på Torsdagskvällen

Jag har haft för vana att gå ut på lite promenader nu de senaste dagarna och jag ville fortsätta göra det även denna dag. Men idag blev det inte riktigt så då jag var och hjälpte en kompis att bära upp en tv-bänk och efter det blev det lite samkväm, ytterst trevligt!

Klockan var strax efter 8 när jag kom hem och då kände jag verkligen inte för att ge mig ut på en promenad som tar typ timmen, ingen lust alls hade jag för det.

Vet inte riktigt vad som for i mig men jag insåg snabbt att “om jag springer så kommer det inte ta en timma!” Och det hade jag rätt i tydligen, för det gjorde det inte!

Är lagom spak i benen nu efter att ha sprungit runt 5.5 km, kan tilläggas att jag inte har sprungit sedan i September, om jag nu läste mina loggar rätt. Men vafan, det känns bra måste jag säga. Jag har gått runt rätt länge och oroat mig över att få problem med benhinnor o.s.v. om jag springer på asfalt. Men efter ett tag var jag tvungen att försöka att se bortom eventuella saker som kanske kan hända senare om jag gör något nu, så jag gjorde det bara, uppkommer det problem så får jag ta tag i det då helt enkelt!

Nu kommer jag i alla fall att somna sjukt gott, så god natt på er.

Fridens.

PS.
Springa, löpa, jogga. Betyder de samma sak eller är det någon skillnad i betydelse tro? Jag kanske bara har ljugit för mig själv om att jag sprungit när jag kanske bara har joggat? Inte för att det spelar någon roll egentligen, men kul att fundera på.
DS.

Nyårshetsen

Jag tycker att det är lite spännande med denna nyårshets som folk verkar ha. Vore det inte bättre att äta oxfilé och en vräkig middag någon gång på året där en verkligen har råd istället för att spränga alla vallar under jul/nyår så att det är nudlar resten av Januari som gäller?

För det verkar verkligen vara så det är. Det säljs en jäkla massa oxfilé, ryggbiff, entrecote, hummer, krabba, you name it, under nyår. Sedan två dagar senare så säljs det enbart falukorv och makaroner typ. Jag har aldrig riktigt förstått hela den grejen. Men det ska väl vara fint och om en inte har bräckt sina grannar så räknas det väl inte.

Bättre ni tävlar i vem som som åt vanligast middag till nyår för att sedan ha skänkt pengarna som inte lades på lyxmaten till välgörande ändamål. Där kan vi snacka om något att skryta med!

Puss på er!