De avgörande dagarna.

Ibland känns det som om det är vissa dagar som är mer avgörande än andra. Detta är en sådan dag. En dag där vädret är uselt, kroppen är trött och bara vill sova. Den vill inte lyfta ett finger i onödan, bara vila och ta det lugnt.

Det är då en måste gräva i sitt inre efter lite jävlaranamma och bara mosa vidare, skita i att kroppen är trött för att hjärnan vet vad kroppen behöver för att må bättre i det långa loppet. Det är dagar som dessa som jag tittar tillbaka på en dag i Kanada där jag körde idioten på en bro. Jag har för mig jag har skrivit om detta innan men jag kunde inte hitta det, antagligen har jag nog bara berättat det i en av mina härliga videos… Anyhow. En äldre man kommer gående, tittar på mig och säger

“You know what they say kid!”
“No, what?”
“TRAIN HARD, WIN EASY!”

Och det är lite så jag känner nu.

Allt är möjligt.

Train hard.

Win easy.

Fridens.

Reflexer för i helsefyr

Jag förvånas mer och mer över att folk inte går runt med reflexer på sig. Jag har varit ute på ett par promenader nu de senaste dagarna och jag kan under de promenaderna räkna upp folk jag möter med reflexer på en näve. Det är på tok för dåligt, gå runt helt svartklädda och inte något som gör att de syns, vafan tror dom? Att andra personer konstant käkat morötter och nu kan se som en katt i mörkret?

“Äh de behöver inte se mig, det räcker med att jag ser dom!” Ja tjenare, sluta vara så dum i huvudet och ta på dig reflexer! Anfekta och anamma vad irriterad jag blir på sånt där.

Jag skulle säga att samma princip gäller med reflexer som det gör med cykelhjälmar. Jag har en liten grej jag brukar säga om det och vikten av att använda cykelhjälm. Ni får hemskt gärna ta detta vidare, spread the word så att säga.

“Hellre ful än död” – Henrik Davidsson

Fridens.