Skriverier föder skriverier

jag anar att det är som med allt annat en börjar med, desto mer en håller på ju roligare blir det att fortsätta. Det gäller verkligen träning, när en kommit igång med att träna så är det verkligen svårt att sluta. Eller ja det är kanske inte svårt att sluta men en gör det motvilligt, sluta alltså, inte träna.

Det samma verkar gälla med att skriva texter. Nog för att det jag skriver just nu mest är dravel och småtankar som glider in i mitt huvud så ser jag det som ett sätt att släppa loss mina fingrar på tangentbordet och få något skrivet istället för att inte skriva något alls. Alltså är det en positiv spiral som bara kan leda till bra saker. Det är så min analys är i alla fall.

Repetition är ju kunskapens moder som jag så fint har konstaterat i ett tidigare inlägg. Och det gäller verkligen allt. Vill du bli bra på att rita? Rita tills pennan glöder. Vill du bli bra på att skriva? Skriv så att tangenterna flyger. Vill du bli bra på att hoppa höjdhopp? Ja du kan väl gissa vad du behöver göra.. precis du behöver träna höjdhopp och allt vad det innebär med snabbhet och spänst.

Ville bara säga det, sånt här fungerar lite som ränta ska fungera på sparpengar i banken, allt du investerar kommer du att få tillbaka fast mycket mer! Dock är ju räntan på sparpengar i bankerna så otroligt jädrans låg så hälften hade varit nog. Men bankernas girighet är en annan femma för en annan dag!

Fridens.