Hard Knocks

Jag tror att det var förra året som jag först såg “Road to Winter Classic”. En miniserie som följer ett NHL-lag ett par veckor innan de ska spela “Winter Classic”, en hockeymatch som spelas utomhus. Det är i stort sett ett enda jippo för att få lite mer intresse för sporten.

Hockey är inte så stort i USA som en kanske kan tro. I Kanada är det gigantiskt, men i USA är Baseball, Amerikansk fotboll och Basket mycket större, jag anar att det har med tillgänglighet att göra.

Amerikansk fotboll har jag upptäckt ganska nyligen, eller ja, jag har vetat vad det varit för något efter att ha sett otaliga filmer om det. Jag kan villigt erkänna att jag aldrig riktigt har förstått hur det fungerar, utan det är mer det jag har upptäckt det senaste.

Så ni anar inte hur glad jag blev när jag fick reda på att det fanns en liknande sak som “road to winter classic” fast för NFL. “Hard Knocks”, denna serie handlar om ett lags Training Camp som är innan säsongen börjar… Jag älskar detta!

Det får mig att vilja åka till USA och börja spela Amerikansk Fotboll. Kanske är där jag hör hemma, får ringa ett par samtal och kolla hur jag ska gå tillväga.

Gillar ni NFL eller bara är nyfikna på hur det fungerar bakom kulisserna, hur träningarna ser ut och allt som händer runt omkring laget o.s.v. så borde ni verkligen titta på Hard Knocks. Det är riktigt härligt! Om jag säger att jag snart sett 4 säsonger av det på bara ett par dagar så visar väl det hur gött det är 😀

Fridens.