Jag gjorde det igen

Som ni vet så var jag i Töreboda en sväng i Onsdags och härjade runt lite. Det jag glömde skriva med var att jag faktiskt hade med mig min kamera för att kunna ta lite kort runt om i omnejderna!

Tycker det är lite mysigt att ta en promenad och fota lite dåliga bilder på allt och ingenting. Jag är verkligen sämst på att fotografera, det blir nästan aldrig bra, men vafan då och då går det ju vägen och det är kul, så jag fortsätter!

Tog fram kameran för att knäppa några kort och upptäcker att… batterihelvetet är ju urladdat! Vad är detta för påhitt, batteriet är slut! SLUT! Och inte hade jag någon laddare med mig heller så det var bara att packa ihop den igen och se sur ut. Eller ja så sur ut såg jag väl inte, vart väl mest “jahapp, nu igen”

Detta har hänt en gång tidigare nämligen. Den gång jag och min far vandrade runt i Stockholm en Söndag i September. Släpade med kameran och allt var frid och fröjd ända tills jag skulle ta upp den och fotografera… Får nog försöka hålla koll på det där lite mer, kan väl säga att jag gärna hade fotat lite mer i Stockholm. Älskar den stan 🙂

Fridens.