Jag fick feeling

Nån gång, jag vet inte när, så har jag lagt in en cd-skiva i bilen min som var döpt till “Gran Canaria 2003”. Jag hade helt förträngt att den låg i bilen tills jag hittade den igår. Naturligtvis blev jag så nyfiken på vad denna skiva kunde innehålla. Vad lyssnade jag på år 2003 egentligen?

Det visade sig att själva musiksmaken fortfarande var väldigt spretig då det var en vild blandning mellan Cornelis, Tenacious D, Clawfinger, Shpongle, Black Sabbath, Welle Erdball och Stå-upp-komik av George Carlin bland annat. En herrans röra helt enkelt.

Men där mitt i all denna gröt så kom det på en låt som jag fick sjukt mycket feeling av, den tog mig tillbaka till 2003 utan några som helst problem. Helt plötsligt satt jag där i nån av bilarna som Simon körde runt i eller mina föräldrars bil, spelade dunka-dunka på allt för hög volym och hade det bra.

Denna låt är en hel skiva som är ihopmixad till en enda lång låt. Eller ja det var två sådana låtar och de var från samma sorts samlingsskiva. HARDER MACH 2 och 4. Jag hittade bara nummer 4 på youtube så ni för nöja er med den, även om det är 2an jag lyssnat mest på 🙂

Kan väl säga att det är väldigt lätt att få blyfot i bilen när en lyssnar på detta, jag blev yngling igen när den kom på, helt fantastiskt, som sagt så fick jag helt enkelt feeling!

Musik är nog nästan bäst i bil ändå, näst efter live!

Fridens.