Gräset

Jag gick en liten runda här om dagen, skulle hälsa på en vän som bor en bit bort. Jag snurrade in i bostadsområdet med villor överallt och vad möts jag av? Jo doften av nyklippt gräs. Finns det något bättre? Ett tydligare tecken på att sommaren börjar komma får en nog leta efter. Det är gräsklippsdoften och ljuset en märker det på mest tycker jag. Eller ja, det och att folk börjar ta av sig kläder så fort det är varmare än 5 grader ute.

Konstigt beteende egentligen, hade det varit på hösten hade vinterjackan åkt på när samma temperatur varit gällande. Men nu så blir det linne och shorts istället. Folk.

Fridens.

Många nya släpp nu!

Som jag redan har pratat otaliga gånger om så har The Prodigy släppt en ny skiva. Fun fact om just det är att den gick upp som nummer ett på albumlistan i England. Detta betyder att alla deras album någon gång har legat etta på den listan. Imponerande inte sant? Missade ni inlägget om deras nya skiva så är det bara att klicka här! The Day Is My Enemy

Här om dagen så släppte Maskinen sin EP också, Stora fötter stora skor heter den och jag måste säga att jag gillar den. I början så tyckte jag att den var sådär, men nu efter att ha lyssnat några gånger på den så börjar den faktiskt att växa lite på mig. Annars tycker jag att de kan vara ganska så ojämna, eller så är det bara jag som inte gillar deras lite spretiga sound alla gånger.

På Måndagskvällen fick jag även veta att Infected Mushroom har släppt en ny skiva! Jag kan inte för mitt liv förstå hur jag lyckats undgå detta. Jag tycker att jag får uppdateringar från dom på facebook mest hela dagarna. Jaja, kul var det i alla fall, måste dock lyssna lite mer på skivan innan jag kan ge något omdöme. Men initialt tycker jag att det låter lovande.

Fridens.