Räkna veckor

I mitt jobb så räknar vi allt i veckor. Dagar spelar inte så stor roll, men veckorna är viktiga att hålla koll på. Hela mitt arbetsliv utgår från veckor. Det som gör att detta är lite irriterande är att helt plötsligt så finns det inte 365 dagar på ett år längre. Eller jo, klart att det finns det, men känslan är att det endast är 52 dagar på ett år. För veckorna går så fasligt fort nu för tiden att det bara flyger förbi.

Så nu är det helt plötsligt vecka 19. NITTON. Vecka 25 är det Midsommar, och det vet ni väl vad det betyder? Jo att det inte är en enda röd förrän framåt November! Underbart! Vecka 26 är det semester, så det är alltså bara 7 veckor kvar till min semester. Och då varar den bara i 3 veckor och sedan är det snart höst och så börjar vi om igen!

Veckoräkningen är ett aber, men ett jag kan leva med.

Jag funderar även på ett medborgarförslag till regeringen som har med datum och veckor att göra, förslaget kommer göra mig älskad av en del av befolkningen och extremt hatad av andra, spännande! Men det tar vi väl en annan dag va? Ja, ja det gör vi.

Fridens.