Tält…

Jag gillar inte tält, när jag var liten så gjorde jag det men inte längre. Jag tror att det hela tog en vändning när jag var i Småland och hälsade på en kompis. Då skulle vi övernatta i hans tält som vi satt upp på gräsmattan. In i tältet tog vi med oss dillchips som vi moffade i oss och sedan somnade.

På morgontimmarna när solen gassat en stund på tältet så vaknade jag av att jag inte fick någon luft, det var så kvavt! Jag var tvungen att ta mig ut ur tältet för att sedan kräkas. Det tog mig 15 år innan jag kunde äta dillchips igen. Och minst lika många år innan jag kunnat sova i ett tält.

Nu måste jag dock köpa ett tält eftersom det blir lite naturande i år igen och det tält jag äger inte är något att hänga i granen. Mest för att det är ett festivaltält och inte direkt hör hemma någon annanstans… Det märkte jag vid senaste naturandet om inte annat.

I morgon ska jag iväg på en tripp till Uppsala där roligheter händer, funderar på att svänga förbi någon fin butik och köpa mig ett litet tält när jag ändå är ute och flänger. Wish me luck!

Fridens.