Försommarkvällar

Jag gillar dom, jag kom nyss hem från en vän, på vägen så kändes det verkligen i luften att sommaren är på gång. Inte minst på alla fåglar som kvittrade överallt. Det var en ren fröjd!

Får väl tacka min lyckliga stjärna att jag inte lider så mycket av allergier i dessa dagar, så jag faktiskt kan njuta av dom!

En lite rolig grej var att jag på väg till min vän såg två personer som såg lite skumma ut, de höll på att lägga saker i folks brevlådor. Lite suspekt kände jag att det var, men tänkte inte så mycket mer på det.

När jag sedan kom hem så hade jag fått post! Det var från Svenskarnas Parti, lite härlig propaganda som inte gjorde en enda människa klok.

I alla fall så fick jag sedan reda på att just idag, när jag fick denna fina lilla lapp med information, så beslutades sig SvP för att lägga ner sin verksamhet… Så jag antar att de som delade ut lapparna hade massa kvar från valet och kände att de lika gärna kunde delas ut istället för att återvinnas. Hedervärt ändå på något underligt sätt, även om det sparat alla en herrans massa tid om de kunnat återvinna de direkt. Men det är klart, de kanske inte tror på återvinning.

Fridens.