För mycket av en bra sak kan göra dig sjuk

Eller hur är det de säger? “Too much of a good thing can make you sick”. Har för mig att det är något talesätt som går så, och jag är lite benägen att hålla med om detta.

Har precis avslutat en session med Polisskolan. Polisskolan 1 och 2 sågs efter vartannat och ja, det blev lite för mycket faktiskt! En vän var här och vi åt lite tacotacotaco och avslutade kvällen med sagda Polisskolansession.

Jag gillar filmerna, absolut, jag tycker de är roliga på sina sätt, men det blev väldigt mycket samma sak när en ser de så tätt inpå! Lite samma med Austin Powers. Kommer ihåg när jag såg de tre på raken och insåg att alla tre är mer eller mindre exakt samma film!

Något som vi upptäckte och som blev väldigt påtagligt under kvällen var alla bögskämt. Alltså det är fånigt många. Det jag mindes av dem var “Blue Oyster”-grejen. Men det är bara toppen på isberget skulle jag vilja säga. Tror det var fyra eller fem skämt innan Blue Oyster ens kom upp i film nummer två. Det verkar som om det var inne att skämta om det på 80-talet.

En annan företeelse som inte ses så ofta längre är alla top-less-tjejer som springer runt, i båda filmer så visades det tuttar lite överallt och det var inte direkt motiverat någon gång heller. Även det ett tecken på 80-talet antar jag, tror inte att det skulle funka i en liknande komedi i dagsläget… Har iofs inte sett så många liknande nya komedier så jag kanske inte ska säga något om det!

Nu är klockan sent och jag måste sova!

Fridens.