De där små sakerna igen

Idag hände en sak på jobbet som jag tycker faller in i kategorin “Små saker som en ska ta tillvara på”. Och denna gång handlar det inte om hur grönt och härligt det är ute och den effekten det har på ens själsliga tillstånd. Men visst tusan är det underbart härligt ute nu, fullt av liv och rörelse! Det enda som saknas är lite värme så är det klappat och klart!

På Måndagar och Tisdagar så hjälper jag till lite i delikatessdisken på jobbet, jag är helt enkelt rastavbytare under en timma på eftermiddagen. Och denna Tisdag så fick jag hjälpa två turister som var här på besök! Kanske inte så speciellt, men jag gillade det extra mycket för då fick jag snacka lite Engelska igen!

I alla falls å hjälpte jag dom med allt de behövde ha, och när det närmade sig slutet på vår konversation så uttryckte de sin glädje över att “Your English is really really good!”. IMG_1795

 

Ja, jag sken väl upp så där ungefär tror jag. Fast jag hoppas att jag inte såg lika galen ut, vafan, måste ha varit helt sömnlös där eller något, riktigt gammal bild i och för sig, men jag hittade ingen annan där jag såg sådär överglad ut på!

Kontentan av detta är väl att jag önskar att jag behövde prata Engelska lite oftare, så den inte hamnar i glömska!

Fridens.