Tält… igen

Så den där dagen jag var iväg till Uppsala, den där riktigt långa dagen där jag även gjorde något otroligt roligt? Den dagen ni vet som jag inte skrivit om än? Ja precis, den dagen.

Vi svängde in på XXL i Uppsala för att kolla om de hade några roliga och fina tält som en kunde köpa. Det var lite underligt att gå och titta på tält, som jag med hela mitt hjärta hatar, men vad gör en inte för att umgås?

Tillslut så fann jag tältet jag letat efter, ett tält där jag, vad det verkar, inte behöver ligga på snedden för att sova så som jag behövde göra i mitt lilla festivaltält. Jag läste lite om det på interwebben och det verkade vara helt okej så jag slog till.

Det ska bli spännande att packa upp det nån dag här nu när vädret tillåter. Tänkte att jag tar med det hem till föräldrarna och smäller upp det på deras gräsmatta för att se hur det blir och hur drygt det är att bygga upp. Förhoppningsvis är det så pass bra att jag säger upp lägenheten och beslutar mig för att bo i tält resten av livet. Chanserna är inte jättestora för det men det är bäst att hålla dörren öppen i alla fall.

Nu ska jag bara fundera över om jag egentligen behöver köpa mig en ordentlig sovsäck också, samt en kudde av något slag, för det är nog det jag saknat mest när jag varit ute i tält, kudden.

Det är inte billigt att bo i naturen om en är lite bekväm av sig!

Fridens.