Skenande fantasi

Vet inte vad det var som triggade det, antagligen det där vansinnesdådet på IKEA. Kul med rubriksättning och den där jävla klickhetsen igen. IKEA SLUTAR SÄLJA KNIVAR! Mm, ett tillfälligt beslut för en enskild IKEA-butik, just den där det hände. Men det låter som om vart enda IKEA kommer sluta sälja knivar, hade varit snällt fånigt. Anyway.

När jag gick hem från bussen idag så skenade fantasin lite. Gångvägen jag gick delar sig i tre på ett ställe, antingen tar en upp höger, tar en liten trappa rakt fram eller går vänster, jag går alltid vänster.

Ned för trappan går det en person i luvtröja, ansiktet är dolt, och det jag tänker på är att “Undra hur jag skulle reagera om personen i fråga drar fram ett svärd och börjar attackera mig”, min första reaktion var att “Jag hade nog gapat högt: “HÖRRUVAFANHÅLLERUPÅMEÄRUHELTJÄVLATOKIGELLER!?””,

Kan ju hoppas att jag har lite bättre självbevarelsedrift om det händer på riktigt, fast sannolikheten för det är ju så astronomiskt liten att det inte ens är värt att tänka på. Om vi inte börjar kriga med typ Norge, då lär det hända med 100% säkerhet.

Fridens.