Inte långt kvar till semester

Nej det är verkligen inte långt kvar till semestern nu, jag kan nästan känna den på tungspetsen. Lite mer än ett dygn kvar innan jag beger mig mot Göteborg och Landvetters flygplats.

Det lustiga är att jag inte känner någon som helst resfeber eller liknande. Jag är lugn som en filbunke och har inte ens börjat fundera på vad jag ska packa. Vet inte om det är bra eller dåligt, något är det i alla fall.

Jag känner dock att det inte behövs packas så mycket egentligen, är bara borta i en vecka liksom, hur mycket kan en behöva? Och om jag glömmer något hemma… Köp nytt då, konstigare är det faktiskt inte. Gäller bara att packa allt i en stor väska bara, så jag kan köpa grejer att fylla den med på hemvägen!

Om det är något jag ser fram emot mer än annat så är det att se om jag fortfarande hittar i Vancouver eller om jag tappat allt, hur bra hittar en i en stad som en inte varit i på fyra år? Snart får vi veta svaret, ska även bli spännande att se om jag reagerar på något speciellt sätt när jag väl är där.

Får jag längtan att åka tillbaka för att bo där? Får jag panik och bara vill åka tillbaka till Sverige? Känner jag inget speciellt utan tycker bara det är gött att vara där och hälsa på? Frågorna är många, svaren är få. Eller ja, svaren är få fram tills på Onsdag då jag vet.

Fridens.