Jag är då alltid rätt i tiden

Jag köpte mig en Chromecast här om dagen, för er som inte vet vad det är så ska jag försöka förklara det på ett lätt sätt.

Det är en grej du stoppar in i HDMI-uttaget på din tv, om du sedan tittar på något i din telefon, säg SVTPlay, så kan du skicka över den till stickan och så visas det på tvn istället. Det är en magisk “skicka-från-telefonen/plattan-till-tvn-och-få-bild” manick!

Jag har sneglat på den rätt så länge, ända sedan den kom om jag ska vara ärlig. I somras när jag var nere i Småland och hälsade på Patrik så hade han en och lovordade den så, en annan vän gjorde samma sak, ååh vad bra den är! Och efter att jag nästan sett hela sista säsongen av Game of Thrones på planet över till Kanada så kände jag att nu var det dags.

Det är dags att jag skaffar mig en Chromecast och aktiverar mitt HBO-Nordic igen och kollar klart! Sagt och gjort, jag köpte en och allt fungerar jättebra! Den kostar typ 320kr så det är lätt värt det!

Nu till det roliga. Två dagar efter att jag köpt den så kommer nyheten ut att de kommer släppa en ny variant av Chromecast… Vafan? Inte för att det blir jätteskillnad men ändå, hade jag vetat det skulle jag ju väntat!

Men jag är glad ändå, för nu har jag kollat klart på Game of Thrones och har än en gång börjat titta på en av världens bästa tv-serier. The Wire!

Fridens.