Sommarpepp borde bli Höstpepp

Spellistan jag gjorde i Spotify för sommaren döpte jag till Sommarpepp 2015, den har fungerat ypperligt bra de senaste månaderna. Låtar jag tröttnat på har jag tagit bort, andra har fått vara kvar och så har den fyllts på allteftersom.

Dock börjar jag nu mot höstkanten känna att jag har en tendens till att byta låt oftare, så då är det nästan dags att byta hela listan istället för att fjösa runt och bara byta en låt här och var. Det jag funderar över just nu är vilket namn jag borde ge den, är det Höstpepp 2015? Eller rent av Höstdepp? Fast då deppig på Hösten är jag inte… Nej det är lika bra att hålla sig till ett vinnande koncept. Höstpepp it is!

Som vanligt kommer det bli en vild blandning mellan lugna och fräcka låtar. Det kommer nog till och med bli så att vissa följer med från ena listan till den andra, men det kan jag leva med.

Spännande det här med musik, vilken effekt det kan ha på kroppen. Viss musik gör att en inte kan sitta still, annan att en bara vill gråta. Sedan finns det musik som tar en tillbaka i tiden eller gör att det känns som om en är med i en film. Det är.. Underbart helt enkelt.

Här är början, nu får vi se vart den slutar! Några av låtarna känner jag inte kommer vara så värst långvariga, men sånt är livet!

Fridens.