Äh, låt oss dra lite gamla godingar!

Fick lite feeling, detta betyder att det nu kommer läggas upp ett par musikvideos!

Jag samlade på musikvideos när det begav sig, satt hemma i Töreboda på modem och laddade ner musikvideos hela kvällarna. Det tog en jävla tid ska ni veta, men jag var bra stolt över samlingen! Jag hade liksom The Cardigans – My Favourite Game med ALLA SLUTEN. Det ni! Jag har den nog kvar nånstans på en CDR-skiva.

Vi börjar där tycker jag!

Låt oss fortsätta med “En helt ny video till en urgammal låt!”, Emelie av Dia Psalma. Det är fånigt hur många gånger skivan Gryningstid har spelats i mina öron. En förstår inte riktigt hur mycket en har lyssnat förrän skivan sätts på 10 år senare och alla texter sitter som en smäck.

Vi byter genre och hoppar rakt in i 90-talets glada technocraze och får epileptiska anfall av bakgrunderna och kläderna i videon. Njut! Technotronic – Pump Up The Jam

Låt oss vara kvar i den mer elektroniska genren här och dundra rakt in i Faithless underbara värld, här har ni Insomnia!

Nu hoppar vi tillbaka lite i genre, åter till punken! Green Day spelar live på Woodstook 1994, de kör When I come Around och vid 1:30 typ får sångaren/gitarristen något kastat på sig som landar precis där han spelar. He don’t care! Han spelar bara vidare! Men jävlar vad det verkar ha varit lerigt under den festivalen.

Jag tror faktiskt vi sätter stopp där! Fler kommer nog komma under hösten för något måste en liva upp de mörka kvällarna med!

Fridens.