Håret, eller brist därav

På begäran tänkte jag krita ner ett par ord om håret på huvudet eller brist därav. Jag förstår inte vart ämnet kommer från, är nästan så en kan tro att personen som bad mig skriva om det tycker att jag är tunnhårig, förstår inte!

Det var väl kanske 8 år sedan eller något som jag började få lite taskigt hårfäste, men i ärlighetens namn så är det ingenting jag direkt går runt och funderar så mycket på. Det som hände efter ett tag var att jag började bära keps! Inte så mycket för att dölja det utan mer för att antingen blir huvudet kallt eller så bränner jag upp hela skallen.

Så från att aldrig ha burit keps så har jag nu blivit en mycket enträgen kepsbärare. Men det är enbart vissa typer av kepsar som jag tycker passar mig. Tror de brukar kallas “Military Cap” eller liknande. Ni som har sett mig lär veta vilken typ jag menar!

För säkerhets skull så lägger jag in en bild på en av mina nyare kepsar, införskaffad i Kanada, inte illa!

keps

Det är oftast sådär jag glider omkring, and I quite like it!

Men nog har det blivit viss skillnad hur mitt huvud ser ut nu för tiden och hur det såg ut en gång i tiden. Bussig som jag är så hittade jag en härlig bild från 2004 när jag hade mitt underbara afro! Och till allas nöje lade jag även in en bild på mig i dags dato för att ha något att jämföra med. Visst är jag snäll?

håret

Kolla det magnifika håret! Saknar jag det inte?! Nej inte direkt faktiskt. Visst hade det kanske varit kul att kunna ha lite frisyrer, men då hade jag varit tvungen att bestämma HUR jag velat ha håret också, nu är det liksom redan bestämt vilket är skönt.

Har dock funderat på att raka huvudet någon gång och se hur det blir, får se om jag tar steget en dag!

Fridens.