Bussåkandet

Har börjat med att åka buss igen vilket känns bra. Även fast det rent själsligt känns bra att nu mer åka buss och inte slita på miljön riktigt lika mycket som när jag tog bilen så är det ändå ett visst avkall att inte bestämma själv när och hur jag vill ta mig nånstans. Helt klart är det en frihet som är värd att offra, men så här i omställningen blir den ganska påtaglig.

Idag körde busschauffören med handskar igen.

Den chauffören, skönt att se att han fortfarande har jobbet kvar i alla fall, även om han kör som en biltjuv. Även denna morgon hade han handskar på sig, men han gjorde en sak som är svår att förlåta.

Jag gick och satte mig på platsen som jag har bokat. Ja, jag har bokat en plats på bussen även fast kanske inte alla andra vet om att jag har gjort det… Men i alla fall så satte jag mig där och slappnade av. Jag drog på musiken och tittade ut genom fönstret och såg Skövde fara förbi. Men det släcktes aldrig i taket!

WHAT IS THIS?! A CENTER FOR ANTS?!

Klockan är alltså 06:05 på morgonen och släcker inte i taket, helt vansinnigt är det. Jag hade tänkt gå fram och säga till men jag satt allt för bekvämt för att orka göra det. Så därför klagar jag lite om det här istället tills den dag då jag inte sitter bekvämt! Med det menar jag den dag då jag inte sitter på MIN plats!

Fridens.