Mitt sätt att spinna

Torsdagar innebär spinning, jag har härjat runt lite med det nuvarande passet jag kör. Har bestämt mig för att hålla mig till samma pass under en längre period, för det är så jag gillar när det är när jag kör spinning. Och det är det enda jag går efter om jag ska vara ärlig.

Det är väldigt svårt att instruera ett pass när en inte känner något för musiken, det märks direkt om en instruktör är ovan vid att hålla pass med en viss typ av musik. Det blir obekvämt på något sätt, så istället för att försöka göra alla glada med att ha alla typer av genrer i passet så kör jag ganska så mycket samma sorts musik. Musik jag gillar och känner mig bekväm med.

I alla fall så var jag tvungen att kapa av lite tid på passet mitt för det var lite för långt. Vilket inte är jättelätt då jag tyckte att alla låtar jag tog passade så bra in i hur passet var uppbyggt. Men jag valde ut en låt som jag skulle korta ner. För efter att jag kört det med folk första rundan så kände jag att “Mja det var nog lite i längsta laget med 9 minuter”. Så jag ville få ner det med 1, 1½ minut i alla fall.

Och nu tror jag äntligen att jag hittat den bästa ersättaren, provkörde det idag, det kändes bra, så nu får vi se hur det går i morgon när det hela går live!

Förra veckan så hade jag bytt till en annan låt och trodde det skulle gå bra, men den var på tok för snabb så det gick sådär. En sjukt irriterande sak jag märkt med Spotify är för övrigt att en inte kan flytta låtar i sin spellista i telefonappen. DET är konstigt!

Fridens.