En perfekt start på dagen

Igår kväll var jag lite nere, sådär som en kan vara ibland. Livet har upp och nedgångar och på kvällningen igår så kom en dal. Jag började prata med en vän om det och vi ältade det en del, sedan gick jag och la mig. Ibland är det skönt att få klaga ur sig lite.

Vaknade oskönt tidigt och begav mig mot jobbet, bussen var som bussen var, jag kom fram och gick till jobbet. Smått kyligt var det också, många fick skrapa sina rutor denna morgon, isen såg hård ut.

Började jobba, slet på, sedan vankades det frukost och jag gick mot lunchrummet. Som vanligt hämtade jag telefonen ur mitt skåp på vägen. När jag väckt den så ser jag att jag har 4 sms. Såhär tidigt? Från okända nummer dessutom. Vafan är detta nu då?!

Detta var vad jag möttes av.

01 03 04 04

Jag började le, ett väldigt stort leende. Jag blev glad, visade en kollega, hon blev glad, alla blev glada, ingen blev ledsen. Väldigt bra start på dagen.

Började fundera på vem detta kan vara, vem har ordnat en liten lovebombning på mig tro? Den första personen som kom upp i huvudet var den sagda vännen som jag samtalat med kvällen innan. Det måste vara hon, och antagligen har hon bett sina arbetskamrater att skicka detta. Så jäkla fint gjort!

Du är så härlig!

Nu kommer jag att sova gott denna kväll, tänk vad lite det krävs för att göra en dag sådär härlig och fin ändå.

Fridens.