Spenderarns pöjk

Fast inte egentligen, men jag noterade en sak idag när jag var och handlade.

För ovanlighetens skull så styrde jag min kosa till min arbetsplats på en dag då jag inte jobbade. Det var storhandling på gång och av vissa olika anledningar kände jag att det var dags att göra den just på detta bygge, även fast det blir en resa på 7 mil tur och retur dit.

Hur som helst så när jag gled runt där i butiken och plockade i allt jag skulle ha så upptäckte jag att det var väldigt skönt att bara gå runt och spatsera där. Det var massor med folk som handlade men jag brydde mig inte det minsta. Det infann sig någon sorts frihetskänsla i att inte behöva söka ögonkontakt med andra kunder, att bara gå omkring och sköta sitt, att vara, att göra det jag kom dit för att göra utan att behöva vara någon till lags liksom.

Det var nog mest det jag ville komma fram till, att det var skönt att inte behöva gå runt och le i onödan, vara smått anonym även i en miljö där jag känner igen de allra flesta. I liekd.

Dagens klipp? Tuggummi såklart, 21 paket för 175 spänn! Ordinarie pris var 313 kronor. Gött å bara spara in 138 cashelurings på något som jag ändå hade inhandlat fast i omgångar. Lyxfällan hade varit imponerade!

12204479_10153322940662989_1240961869_o

Fridens.