Att stå på knä

I mitt arbete så tillbringar jag stora delar av min tid på knä. *queue sexual innuendo*

Men på riktigt, jag gör det, för hyllorna är ofta så pass långt ner att det blir en mer bekväm arbetsposition för min rygg om jag sitter på knä istället för att stå böjd. Dessutom så räcker jag längre in i hyllorna för att fylla på varor. Bra skit det.

Hur som helst så får jag en hel del kommentarer om det av kunder. Alla är precis lika roliga och finurliga! Det är allt från att de kommer fram, klappar mig på axeln och säger:

Du. *pekar åt ett håll*, Mecka ligget år det hållet

Eller

Men inte behöver du knäböja för min skull!

Jag tror att ni förstår typen av skämt som kommer upp, och alla är lika roliga som sagt!

Idag kom det fram en man och småskrattande sa

Alltså VARJE gång jag kommer in i den här affären ser jag dig ligga på knä nånstans, VARJE GÅNG!

Det verkar som om jag spenderar väldigt mycket av min tid på knä helt enkelt. Och det är inte första gången på kort tid jag hör det heller. Kanske borde byta arbetsposition!

Vissa är omtänksamma, två gamla damer som ofta var inne och handlade förr brukar alltid undra om jag har knäskydd när jag måste ligga på så hårda golv “Du måste vara rädd om dina knän förstår du!” De är så söta så! Men jag har inte sett dem på ett tag… Får hoppas att inget har hänt!

Fridens.

Tio i Tolv!

Fatboy Slim överraskade en hel del när videon till Praise you släpptes. De flesta minns den nog då den inte var så lite udda. Ett gäng fria själar som hade ett dansuppträdande ute på någon gata nånstans i USA.

Efter att jag fått upp ögonen för Fatboy Slim så har jag återkommit till honom då och då för att lyssna vad han har för sig. En låt som jag gillar väldigt mycket är Rockafeller Skank. Nog för att originalet är riktigt bra, det finns även en underbar cover av den som passar sig sjukt bra till spinning!

Dock får ni nöja er med originalet här, covern kanske kommer vid ett senare tillfälle!

Fatboy Slim – The Rockafeller Skank

Fridens.