Sjukers pöjk

Så vad gör en egentligen när sjukdomen slår till och det enda en vill göra är att ligga ner och inte så mycket mer?

Jo precis, en ligger ner och gör inte så mycket mer!

Dagen har tillbringats med väldigt mycket kvalitétsTV på 8an, 9an, 10an och 12an!  Sedan avslutade jag hela spektaklet med fyra timmar Antikrundan, och nu är det verkligen dags att lägga sig.

Antikrundan är fantastiskt roligt för övrigt. Har det med åldern att göra tro?

Fridens.

Tio i Tolv!

När jag gick i högstadiet så spelade min bror och hans kompisar låtar från detta band mest hela tiden. Det satte sig i mitt huvud och jag började också tycka om det, om det var för att jag verkligen tyckte det var bra eller för att jag ville vara lite tuff och hänga med min bror och hans kompisar vet jag inte. Men det jag vet är att jag nu mer tycker att låtarna är bra och att musiken svänger.

Rapmetal eller vad kallades det, Nu-Metal blev det väl senare, jag är inte så haj på alla benämningar, men jag vill tro att de var pionjärer när det kom till Nu-Metal vilket var något jag lyssnade sjukt mycket på i gymnasiet.

En kompis till mig funderade på att skriva RATM uppe på ryggen med stora feta bokstäver, detta var runt 2000 tror jag. Jag vet inte men jag tror att han är lite glad att han inte gjorde det. Nu har han massa andra tatueringar istället.

Rage Agains The Machine – Bombtrack

Fridens.