Ryggskott eller ett skott i ryggen?

Inte bara att jag kollar på Antikrundan, det verkar som om jag tilldragit mig ett litet ryggskott. Och antagligen gjorde jag det när jag dammsög och moppade golvet för typ TVÅ VECKOR SEDAN. Vad är detta, vad är det som händer med min kropp!

Detta håller ju för i helvete inte, inte ska jag väl behöva gå sönder bara för att jag för en gångs skull får lust att städa. Eller ska jag ta det som ett tecken på att jag inte behöver städa?

Jag får knapra tabletter och hoppas på det bästa, att det släpper, och sedan sätta igång med att bygga upp min ryggajävel så att den inte brakar ihop av minsta lilla, för så kan jag inte ha de!

DET ÄR ORIMLIGT

Just sayin!

Fridens.

Tio i Tolv!

En kan tycka lite vad en vill om duon Far & Son. Simon Gärdenfors och Frej Larsson är provokatörer och drogliberaler så det sprutar ut ur öronen, men det betyder inte att de gör dålig musik. Oftast gör de rätt finurlig musik med underliga beats och frekvenser. I like.

Den här låten är en blandning mellan några klassiker, och samtidigt så behandlar den mest att du ska beställa en Dubbel Margarita och njuta av livet med små enkla medel. Alltså en Margarita-drink och en Margarita-pizza. Perfekt.

Far & Son – Dubbel Margarita

Fridens.