Så var Mars lagd till graven

Så är det faktiskt. Mars är över och nu kommer härliga April med både sommarvärme och snöstormar. Det blir perfekt det, vi får se om Tio i Tolv-låtarna i April blir lika lynniga till sinnet eller inte, det får tiden utvisa!

Här kommer låtlistan för Mars!

Lyssna på, ha de gött och allt det där, för nu kommer det mer låtar!

Fridens.

Fick en nostalgikick!

Satt och samtalade lite med Spijk, vi kom in på en tv-program-idé, det hela slutade med att jag fick en känsla av att Erikshjälpen här över gatan lite såg ut som världen i en tv-serie jag kommer ihåg från min ungdom.

Tv-serien handlade om en kille som hamnade i koma och försökte ta sig tillbaka till medvetandet genom att ta sig igenom en värld inne i sitt huvud. Detta program gick under sommarlovsmorgon tror jag, jag kan väl ha varit 10, 11 år nånstans?

Började leta och tillslut fann jag vad programmet hette! Och när introt kom igång så fick jag en sån nostalgikick att jag höll på att ramla ur stolen.

The Odyssey eller som den svenska titeln är: Resa i det okända.

Nu blev jag väldigt sugen på att försöka få tag på hela tv-serien och se den, för jag fick aldrig reda på hur den slutade!

Fridens.

Tio i Tolv!

Vad är detta? Har du blivit lurad? Två Björn Rosenström-låtar efter varandra, det kan inte stämma! Va i helvete sysslar du med pöjk?!

Tänkte mest på att titeln passar bra in på vilken dag det är, om det är någon dag en blir lurad på så är det väl första April, eller?

Björn Rosenström – Lurad

Fridens.