2011, nytt år, nya möjligheter.

Så 2010 var ju ett helt okej år för min del, jobbade en hel del och hade det trevligt där på våren och sommaren, sensommaren drog jag till Kanada och har bott nu snart 4 månader här. Första gången jag är utanför Sverige längre än 3, 4 veckor, första gången jag inte firat jul eller nyår hemma i Sverige, så det har blivit en hel del nytt.

Förutom att uppleva en hel del saker som jag inte hade gjort annars så känner jag att min Engelska blir bättre och bättre vilket jag tycker är riktigt roligt, och det är ju en av de största anledningarna till att jag faktiskt är här.

Men nu ska vi blicka framåt och jag kan bara finna glädje i året som kommer, Ett par fler äventyr, avsluta tiden här med ett rätt stort äventyr och sedan komma hem till Sverige igen och se vart världen tar mig. Jag har inte givit några nyårslöften, däremot har jag satt upp ett par mål som jag ska sträva mot att fixa under 2011.

Jag kommer dock inte berätta för er vad dessa mål är då jag blivit en fanatisk följare av något som jag stötte på när jag surfade runt på internet för några månader sedan…

Fundera lite på det och ha ett underbart nytt år <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *