Lite goda nyheter!

Inget är ju skrivet i sten än, men det lutar i alla fall åt ett håll, och det är jag nöjd med än så länge!

Chefen kom och lånade mitt headset idag, när jag gick in för att höra om han var klar med det (jag hade en intervju jag skulle göra) så utspelade sig följande samtal.

Mr. Chef: Oh sorry about that Henrik, I totally forgot!
Mr. Henrik: Ah no problem!
Mr. Chef: By the way, whats up with your contract?
Mr. Henrik: Yea well it expires at the end of February.
Mr. Chef: So how long are you in Canada?
Mr. Henrik: I have a working Visa until September so If I you still need me after February I would love to stay
Mr. Chef: Oh! Yea absolutley, we would love you to stay
Mr. Henrik: I’m not sure how much work there is here during the summer but If I could stay until August that would be awesome
Mr. Chef: It’s really busy over the summer here so there will be plenty of work
Mr. Henrik: Sounds great!
Mr. Chef: Yea, but your contract doesnt end until the end of February? So we’ll talk more about it when it’s closing in
Mr. Henrik: Looking forward to it!

Och sen gick jag ut.

Så det verkar ju onekligen som om jag kommer få stanna kvar resten av tiden också, vilket jag tycker är riktigt roligt! För det känns som om jag har börjat få kläm på det hela ordentligt nu, vilket kanske är på tiden när det gått 4 månader ;). Men jag härjar runt som en tok där och jobbar i två avdelningar samt gör telefonintervjuer och videointervjuer med folk. Sorterar dokument och läser rekommendationsbrev och gud vet vad.

Måste också säga att jag har fått lite dille på foosball, vi har ju ett bord på jobbet och det är faktiskt riktigt roligt. Har börjat bli lite bättre så jag förlorar inte jättestort varje gång längre… Sedan ser jag riktigt mycket fram emot att vara med när jobbet börjar tävla i Ultimate Frisbee igen! Tydligen skitstort här borta och jobbet har ett korplag typ.

Min handledare eller vad det heter på jobbet. Han som är över mig men under chefen så att säga. Riktigt trevlig kille, han köpte sig en ny mountainbike rätt nyligen så just nu har han två stycken som står hemma hos sig, så han undrade om jag ville med upp på berget någon gång och köra lite mountainbike… Det verkar ju totalt livsfarligt så jag antar att jag måste hänga med. Verkar riktigt häftigt också, och jag hoppas att vi inte behöver ta de allra svåraste vägarna nedför 🙂

Kan även meddela att jag har börjat dricka Café Mocha… Och jag gillar det faktiskt, det är lite sådär behagligt beskt… Kan detta vara inkörsporten till kaffedrickande, spännande! 😉

One thought on “Lite goda nyheter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *