Bokat och klart samt uppsägning…

Så var det bokat och klart! Nej nej jag har inte bokat något men det har ett par Svenskar som hade tänkt att komma hit och hälsa på :). Tobbe, Madde och syrran kommer hit i sommar, det har varit snack om det ett tag och nu har de bokat biljetterna! Ser fram emot det som tusan faktiskt, även fast det är typ 7 månader kvar :). Så de kommer i slutet av augusti och åker hem samtidigt som jag åker hem i stort sett 🙂

Så nu håller vi på och planerar hela grejen. Vad vi ska göra och hur vi ska lägga upp det. Detta gör ju också att jag måste börja dra åt svångremmen lite och spara pengar så man har råd att roa sig lite i sommar. Jag ska försöka få med dom till ett sixflags i alla fall. Vore sjukt roligt att åka lite karusell!

Jag har även sagt upp mitt gymkort, jag använde det typ 3, 4 gånger i månaden som mest och för det betalade jag 600kronor i månaden. Lätt inte värt det när det är hyfsat väder ute, och om jag vill börja lyfta lite vikter och så kan jag göra det på gymmet på jobbet. Jag har börjat springa lite mer ute nu också så det är riktigt skönt, jag gillar verkligen att springa, det är otroligt härligt :D.

Så vi får se vart det barkar!

Jag blev positivt överraskad för övrigt. Dammsugaren som fanns här i huset gick sönder när min rumskompis morsa var här och skulle dammsuga. Den stendog, tror motorn brann eller nåt för den ger inte ett liv ifrån sig. Jaja anyway, tydligen så gick min rumskompis och köpte en ny dammsugare här om dagen. Så när jag kom in genom dörren så stod det ett stort jävla monster till dammsugare mitt i hallen och jag tänkte.. “menvafan….” Antog att jag skulle behöva betala halva dammsugarjäveln, jag har inget emot att betala halva dammsugaren om jag var med och köpte den, jag hade ju klarat mig med en standarddammsugare som kostar typ 400-500kr eller så, sån man hittar på elgiganten hemma i svedala. Så man hade betalat en 200-250kr var. Inga problem!

den här dammsugarjäveln gick på typ 1000kr. Jävla tusenlapp för en dammsugarbastard! Finns ju inte på kartan att jag pungar ut med 500 spänn för en dammsugare som jag kommer använda i 6 månader. Men, som tur var, så behövde jag inte betala nåt på den. Jag tror att hennes morsa köpte den helt enkelt, för om hon hade köpt den för sina egna pengar hade jag garanterat behövt betala. Kalla mig snål… Men vafan 😀

1 thought on “Bokat och klart samt uppsägning…

  1. tja henke, tänkte höra med dig om du kunde hjälpa mig med en sak. nämligen så tänkte jag köpa lite fiskegrejjer från canada och då tänkte jag att du kunde skicka dom till mig så det blir lite billigare.
    har inte riktigt koll på vad det är eller om det blir av men jag tänkte höra med dig om du ville vara snäll och hjälpa mig med det..

    du kan ju maila mig så jag vet om du är värdens snällaste henke eller hur det ligger till
    ekeroth.persson@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *