Vanor… Bra och dåliga samt FRINGE

Det är underligt det där med vanor ändå, ibland så kommer man in i ett sorts flow som gör att man gör samma saker om och om igen, ibland är det svårt att bryta sig ur dom. Konstigt att “dåliga” vanor är är lätta att få men svåra att bli av med medan “goda” vanor är svåra att få och lätta att bli av med.

Kanske är det så att vi borde omstrukturera hela sättet att tänka på vanor. Det kanske är lättare att hålla en vana om man tror att den är dålig? Det är väl inte så lätt att inse att något är bra för en och sedan försöka glömma bort det och intala sig att det är en dålig vana… Är det ett sätt att hålla en “god, ond” vana på rätt väg? Jag har löst allt! Fy fan vad bra jag är, nu är det ju bara att tillämpa det!

Alla vet vi ju att äta hamburgare titt som tätt är jättebra för kroppen, så det är ju en jättegod vana att göra det ett par gånger i veckan minst. Speciellt när McDonalds ligger två kvarter från lägenheten, då är det det perfekta sättet att spendera pengar. Gå dit och köpa lite mat och sedan gå hem. Perfekt. Detta är en jättegod vana som jag tänker fortsätta med så länge jag bara kan. Så är det!

En otroligt dålig sak som jag har börjat med är att träna, sådär 3, 4 gånger i veckan. Jättedåligt är det, det sliter på kroppen och bara jobbar med att öka förslitningsskadorna på min otroligt ömtåliga kropp. Bäst att jag slutar med denna ovana! USCH.

Iofs det vore ju sjukt jobbigt om detta gjorde att det blev någon form av omvänd omvänd psykologi så jag slutar med allt istället… Det vill vi ju inte. Fan. Det är inte lätt detta med livet, val, val, val, val 🙂

Jag har börjat titta på Fringe. Jag har hört mycket gott om Fringe bland folk som pratat om Fringe… Fringe spelas in i Vancouver och Fringe är en Arkiv-X-liknande serie. Jag vet inte vad jag tycker om Fringe faktiskt, Det är en ganska underlig serie med stundtals otroligt dåligt skådespeleri och relativt tråkiga sekvenser. Men jag ska väl ge den ett par avsnitt till för att bestämma mig om detta är något för mig eller inte. Den är smått komisk då och då men jag vet inte om det väger upp det dåliga…

2 thoughts on “Vanor… Bra och dåliga samt FRINGE

  1. Eller så gör man helt enkelt det man tycker om, och tycker man om något olämpligt så hittar man något annat som man tycker ännu mer om… Så om du äter för många burgare, så kanske du kan hitta nån annan lika lätt middag som är nyttigare som faktiskt, ärligt, är mycket mumsigare än McD. Sushi till exempel… 😉

  2. Problemet är väl att Sushi inte finns i närheten här och dessutom så är jag inget direkt fan av sushi! Så det är ju även en fråga om proximity!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *