Lite blandad kompott så att säga.

Det är torsdag idag. Sista Mars. Dagen kommer att innehålla jobb, pendelkortssköp och tacos! Har inte ätit tacos på jättelänge så det ska bli riktigt najs måste jag säga! Vi käkade det varje vecka i höstas i stort sett men nu efter det nya året har det blivit lite sämre med den varan, så får ta igen det idag!

Jag har även en jobbnyhet. Jag har fått förlängd arbetstid, så nu jobbar jag 7 timmar om dagen istället för 6 timmar. Detta gör ju 200 dollar mer i månaden i stort sett så det är riktigt najs måste jag faktiskt säga. Det kommer bli lite lättare att spara undan lite pengar på detta sätt! På ett sätt är det ju dock drygt, att behöva vara kvar på jobbet en timma extra men det går rätt fort! Och jag är oftast ändå kvar på jobbet efter jag har slutat så kan ju lika gärna jobba lite mer ;).

Med tanke på att det är torsdag idag så är det en vilodag från träningen, inte fel det inte! Får se hur jag ska lägga upp träningen sen när Ultimatesäsongen drar igång. Fick frågan igår om jag var intresserad och det måste jag ju säga att jag är. Även om jag kommer vara urusel så kan man ju alltid vara med och träna i alla fall! Jag har inte utövat någon lagsport sedan högstadiet, och det var ju ett tag sedan, så det ska bli riktigt intressant! 🙂

På fredag ska jag gå på biluställning också så det ska bli trevligt! Får hoppas det finns med lite fina bilar så jag får användning av kameran! Vet dock inte hur häftiga bilar det är, tror mest det är standardbilar som ställs ut men det kan vara trevligt å titta på det också! Helgen kommer bli rätt lugn tror jag. Förra helgen var jag iväg på ett hejdåkalas för en kompis som ska tillbaka till tjeckien. Så det var ju både kul å trist på samma gång. Tog mig faktiskt ut å sprang två gånger förra helgen också, men det blir nog bara en runda nu till helgen, fast kanske tar en liten längre sväng istället 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *