Tiden har stannat

Inte för mig, tiden här går undan så in i helvete Det är faktiskt skrämmande att det bara är 4½ månad kvar tills mina gäster kommer över, och bara 5 månader kvar tills dess att jag kommer tillbaka till Sverige. Förhoppningsvis kommer vädret här bli awesome så man kan ge sig ut å vandra lite i skog å mark innan man tar sig tillbaka hem. Funderar även på att hyra sig en liten bil å ta nån snabbtur till klippiga bergen, åka dit, övernatta en natt och köra hem, ska va en jävligt fin sväng.

En staty som står vid stationen här i Vancouver, har inte orkat läsa så mycket på den dock men har för mig att det har nåt å göra med andra världskriget eller något annat sorts krig ;). Lite charmig är den allt!

Staty

Staty

Jag gillar den! Går förbi den varje dag, ibland måste man ju stanna upp som sagt, och det är för dessa två som tiden har stannat, inte så lite heller, den står helt still!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *