Lynn Valley & Ultimate eh…

Så det har väl hänt en hel del grejer ändå, men inte så mycket på samma gång, förvirrande inte sant?

Jag var iväg på en liten tur med min Holländska vän Sten här om söndan. Vi tog bussen till Lynn Valley och gick runt där lite, 30 minuter med en buss och man befinner sig i rena rama urskogen! Otroligt härligt var det även fast det regnade. Men som jag sagt tidigare så har jag i stort sett blivit immun mot regn sedan jag kommit hit. Tillfällen då jag i Sverige inte hade tagit mig utanför dörren utan paraply glider jag runt i utan här borta. Vet inte riktigt hur det kommer sig men så är det i alla fall .

Lynn Valley är ett område i norra vancouver som har massa spår och broar, vattenfall och annat fint å kika på, och träd, stora träd! Så vi vandrade runt där i nån timma och njöt av utsikten och tog lite kort. Tänkte ladda upp lite bilder men det är lite för sent för att jag ska orka härja runt med dom nu så det blir bara en än så länge!

Hängbro

Hängbro

När vi var klara där så åkte vi tillbaka ner mot stan, hittade en Malaysisk restaurang och åt där, jag åt nasi goreng och det var otroligt gott! Har aldrig ätit det innan så en ny erfarenhet att pricka av listan. Sedan blev det faktiskt så att vi spelade Magic the Gathering hemma hos Sten, har aldrig spelat det innan heller riktigt, kommer bara ihåg hur några klasskompisar från gymnasiet spelade det och höll på. Men det var faktiskt ganska underhållande. Så vi satt och spelade det lite samtidigt som Vancouver krossade San Jose i hockeyn!

Ultimatesäsogen har dragit igång också! Vi har kört 3 matcher och förlorat 3 matcher. Dock så har jag tagit poäng i varje match så jag är nöjd med min insats även om jag inte riktigt har uppfattat alla detaljer i spelet än och inte kan läsa frisbeen så värst bra heller. Men jag blir bättre och bättre vilket är ett gott täcken. Var även tvungen att börja stretcha mina höftböjare mycket mer för de började smärta så in i helvete efter andra omgången. Kunde knappt springa… Så nu varje gymdag så kör jag lite extra för benen, utfall och lite snabba vändningar för att stärka upp dom sakta men säkert, och mycket stretch på det! Jävlar vad grym jag ska bli på Ultimate! 😉

Nej det är dags för mig att krypa till kojs! Jag har länge utövat en princip här på bloggen att jag inte ska “be om ursäkt” för att jag inte har postat på ett tag. Och det tänker jag inte göra heller! Men jag ska lägga till en princip till.. Säg aldrig att jag ska posta något “i morgon” för då blir det nästan som en spärr i huvudet på mig så inget blir postat alls! Jag är lite konstig på det sättet.

Så tills nästa gång

Fred!

2 thoughts on “Lynn Valley & Ultimate eh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *