Juni… Kajak!

Vi har vandrat in i Junis glada dagar och det är helt otroligt hur fort tiden verkar gå. Sommaren har även kommit till Vancouver vilket är mycket skönt, äntligen regnar det inte hela tiden utan det kommer sol istället. Det uppskattas efter en relativt lång och dyster vinter. Men måste dock erkänna att det känns lite konstigt att skidbacken uppe på Grousse Mountain ska hållas öppnad på helgerna fram till 1a Juli! Kanske är så att man ska passa på att ta sig några åk i backen på förmiddagen för att sedan ta sig ner till stranden och bada lite på eftermiddagen 🙂

En lite tråkig sak som har hänt är att jag verkar ha överansträngt ena foten! Stortåleden smärtade som tusan i Söndags när jag kom hem… Så det blir inte så mycket springande nu på ett tag, får bli att ta det lungan istället. Antar att det hade något att göra med att jag körde spänstträning i lördags samt sprang 5km, sedan på söndagen blev det 2 timmars Kajakande och efter det bestämde jag mig för att springa hem från Kajakstället (14km). Kom bara 8km innan tån gjorde för ont dock, dessa uppförsbackar tar död på mig ibland 😀

Lånade även en arbetskompis cykel här om dagen och bestämde mig för att cykla hem på den, cykeln var på tok för liten dock så det kändes bra i knäna efter man kommit över backkrönet. Men det gjorde inte så mycket, hade glömt hur gött det var att cykla! Dock tänker jag inte cykla mer på den cykeln, fybubblan!

Idag är det Onsdag och match 7 i Stanley Cup-finalen… Vancouver har hemmamatch och det kommer vara helt galet ute på stan vill jag lova. Det har varit galet på gatorna varje match under de 6 senaste matcherna vare sig de spelat hemma eller borta. Dock tänker jag inte försöka få biljetter till finalen… Eller ja det är klart jag kan försöka skaffa det men då får någon sponsra mig.. har inte direkt 13000kr att lägga på en biljett för tillfället ;). Ska kolla på matchen ikväll iaf och hoppas på det bästa. GO CANUCKS GO!

Kajak

Var ute på en liten Kajaktur! Mycket fint och fridfullt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *