På tiden för i…

Så var det November och tiden rullar på allt fortare känns det som. Det känns inte som om det var två månader sedan som jag skrev förra gången, det känns mer som om det vore förra veckan. Tiden är sannerligen relativ.

Det som händer här är väl mest arbete skulle jag säga. Det är fullt upp på jobbet och är jag inte där så är jag på gymmet eller ute och rör på mig. Men nog sitter jag vid datorn en hel del också, det kan jag inte sticka under stolen med. Blir bara att jag aldrig riktigt tar mig för att skriva, sad but true!

Just nu försöker jag planera upp vad jag ska göra den närmsta framtiden, det som är mest pressande är väl att få på vinterdäcken på BUPPEN. Det börjar verkligen bli tid för det (tror det är lag på det från den 1a Dec?). Men nu så kommer jag bara använda bilen i typ 5 dagar till innan jag ska göra det så jag hoppas att väglaget håller sig lugnt fram tills dess.

Orsaken till att jag inte gjort det än är ju att jag inte har några vinterdäck att sätta på… och ingen domkraft heller… Så det blir ju till att åka iväg till en däckfirma med mina gamla vinterdäck (de var i stort sett blankslitna när jag tog av dom våren 2010 :D) och be dom vränga av däckjävlarna å sätta på nytt å fräscht, så kan de ju dunka på dom på bilen också så är ju allt frid och fröjd sedan!

Fredag idag och ikväll är det min tur att stänga butiken vilket gör att jag börjar 14:00 och slutar 21:15. Så frågan är väl lite vad jag ska göra nu på dagen innan jobbet drar igång. Det är det jag hatar mest med att börja eftermiddag. Det känns inte som om man har tid att göra något innan jobbet, det är liksom för lite tid för att man ska sätta igång något större projekt och sen måste jag ju äta innan jobbet och ja, det blir lite jobbigt helt enkelt ;). Det finns en överhängande risk att jag tar mig en tur till frisören idag dock, det vore gött å bli av med lite hår såhär i vintertider.

Nästa vecka blir det en ruskigt kort jobbvecka för min del, jag jobbar bara Måndag, Onsdag och Torsdag. Jag tog Fredagen ledigt för att kunna åka och hälsa på en kompis nere i Malmö. Så på Fredag förmiddag bär kosan av, tåg hela vägen, I love to åka tåg! Dock blir det lite långa väntetider i Göteborg på bytet men det är smällar man får ta helt enkelt :). Det ska bli ruskigt roligt i alla fall att komma ner till kontinenten igen och hälsa på Magnus lite. Tydligen vankas det bio på Lördagen, Bron över floden Kwai, ser jag fram emot!

Frågan är varför jag gick upp 06:00 en dag då jag börjar 14:00. o.O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *