Tiden flyger…

Var det verkligen i Februari jag skrev senast? Vart har tiden tagit vägen egentligen.

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli mer så jag kan bege mig iväg till jobbet. Det är jobbigt att vakna tidigt när man inte riktigt har något att ta tag i, inte direkt så man kan vränga igång dammsugaren vid 6snåret på morgonen.

Jag verkar knappt ha nämnt att jag flyttat… jag har flyttat! Men det var i slutet av Februari det hände så det är ingen jättenyhet direkt. Jag bor nu mer i en två i Mariestad, sjukt skönt att rå om sig själv samt slippa pendla till jobbet.

Har varit iväg på kurs i två omgångar de senaste två veckorna vilket har tagit lite på krafterna faktiskt. Det låter rätt så glassigt att vara iväg men det är lite drygt också. Nog för att man får sova på hotell o.s.v. men det verkar som att man tröttnar på det efter ett tag också tyvärr. Är jag inte på semester utan bara ska hänga på hotel så blir tydligen jag trött på det efter 3, 4 dagar. Jag var i Göteborg Måndag-Torsdag ena veckan och Stockholm Måndag-Torsdag andra veckan. Hann även med lite nöje under båda turerna vilket uppskattades!

Men en sak är säker, det var riktigt skönt att komma hem igen, att få en normal arbetsvecka så jag kan skapa lite ordning på jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *