Minisemester

Antalet betalda semesterveckor jag kan ta ut är ganska så begränsat detta år pga att jag inte jobbade så mycket under förra året. Jag kom tillbaka från Kanada i September och jobbade sedan dess… Så det var väl ungefär 2½ veckas semester jag kunde ta ut, och få betalt för då.

Detta har gjort att jag valt att inte ha någon semester i sommar.. Jag får helt enkelt ta mig små minisemestrar på de helger jag är ledig o.s.v. Ta mig runt i Sverige och hälsa på diverse individer. Det var även lite därför jag stannade en extra dag i Stockholm när jag var där på kurs. Kursen varade Tisdag-Onsdag. Jag tog en extranatt och stannade även på Torsdagen för att kunna glida runt och bara ha det bra sista dagen. Att sedan en kompis var i stan samtidigt var en ytterst glädjande nyhet, så jag hängde med honom och två andra som hälsade på honom. Vart mycket lyckat. Mötte även upp två andra vänner från högskoletiden när jag ändå var där!

Nu närmast så blir det en tripp till Borås, detta sker till helgen. Sedan får vi se vart det bär av i sommar. Med största sannolikhet  så blir det en liten tur till Örebro och en till Malmö. Har även bokat in en resa till Holland för att hänga lite med Sten (kollega som jag träffade i Kanada), detta blir inte förrän i slutet av Augusti dock, men den som väntar på något gott!

Nästa år ser jag fram emot en “riktig” semester, med ett par veckor på sommaren som man bara kan vara ledig. Har aldrig haft en sådan semester, vad ovuxen jag kände mig precis 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *